Hovedside Om oss Vi tilbyr Referanser Priser Veibeskrivelse Kontakt oss
 
Historie
Jeg, Henning Bortne startet våren 1997 i det små hjemme i stua med noe PC-basert utstyr. Der ble navnet Skrekk & Skru til. Etterhvert ble stua for liten og jobbene for mange til å fortsette hjemme, så i oktober 2001 fikk vi lokaler i et studiofelleskap kalt Lydbadet. Det var et godt og lærerikt fagmiljø, der vi alle bidro til å gi maks kompetanse til våre kunder.
Men sommeren juli 2003 ble også dette rommet for lite for Skrekk & Skru. Så vi flyttet til et nytt studiofelleskap - Thrird Floor Studios - med store, lyse og trivelige lokaler ved Helsfyr. Det gjør at vi idag kan ta på oss mye større produksjoner enn tidligere. Dette har også medført til at stadig fler finner veien til Skrekk & Skru, og forlater lokalet som stolt eier av sitt produkt! Henning gir seg aldri før DU er fornøgd!
Jeg vil med dette takke familien og alle vennene mine som stilte opp for meg under innflyttinga og utflyttinga i Torgata. Det var helt utrolig bra, de snekret, malte, lodda, skrudde, kopla og vaska og sto på dag etter dag. Jeg fant virkelig ut at jeg har innmari mange gode venner! TUSEN TAKK! Uten dere ville det vært vanskelig og fått dette til! Glad i dere.
 
 
Kontoradresse:
Norbygata 17, 0187 Oslo
Tlf: 99 27 64 12
Besøksadresse:
Østensjøveien 9, 0661 Oslo
Fax: 411 900 12
Klikk her for veibeskrivelse Info og booking: henning@skrekkogskru.com