Hovedside Om oss Vi tilbyr Referanser Priser Veibeskrivelse Kontakt oss
 
Frode Trondahl
Frode Trondahl er utdannet serviceelektroniker, og har nå ansvar for teknisk vedlikehold i Skrekk & Skrus studio. Frode er godt etablert tekniker fra PA-bransjen, der han blant andre har jobbet for Team lyd & media, Agder lyd, Avab cac, Grimstad Lydservice m.fl. Han er også blitt en dreven kar i Pro Tools.
Christian Grimshei
Christian Grimshei jobbet som DJ første halvdel av 90-tallet under navnet Applepie. Han spilte rundt om i hele Norge, samt på en rekke klubber i Tyskland, der i blant den berømte klubben E-werk. Her spilte han f.eks. med den engelske DJ’en Judge Jules(!). På midten av 90-tallet begynte å produsere musikk i sitt eget studio. No har han puttet stæsjet sitt inn hos Skrekk & Skru.
Han har komponert, arrangert og mikset elektronisk musikk for KKV, NRK, TV2, en amerikansk TV-kanal og mange fler. Christian er konsulent på relevante produksjoner i Skrekk & Skru.
En av produksjonene han har vært med på, er det kritikerroste albumet ”Tranzania” som er et album med to band fra Tanzania, utgitt av Kirkelig Kulturverksted 1998
Christian er idag desverre svært syk, og ikke aktiv i Skrekk & Skru.
 
 
Kontoradresse:
Norbygata 17, 0187 Oslo
Tlf: 99 27 64 12
Besøksadresse:
Østensjøveien 9, 0661 Oslo
Fax: 411 900 12
Klikk her for veibeskrivelse Info og booking: henning@skrekkogskru.com