Hovedside Om oss Vi tilbyr Referanser Priser Veibeskrivelse Kontakt oss
 
Sagt om Henning
”Vi har hatt anledning til å arbeide sammen med Henning siden han begynte hos oss i fjor høst (1999), og har bare lovord i forhold til hans virksomhet. Han er rett og slett en av de beste lydteknikere vi har arbeidet med.”
Torgrim Solid og Jon Eberson ved NMH. 21.03.01
"Henning Bortne har vært tilknyttet NMH i 3 år. Han har i denne tiden gjennomført mange konsertopptak, CD- og demo-innspillinger. Jeg er svært fornøyd med jobben han har utført. Han har vært en viktig ressursperson for meg, ved at han har tatt hånd om ca. 2/3 (og jeg ca 1/3) av alle konsert opptakene. Pr. år tar vi opp ca. 70-80 konserter."
Yngve Guddal, tunemeister ved NMH. 29.04.02
"Jeg har jobbet med en rekke lydmenn både live og i studio i løpet av de siste årene. I lys av denne mangefasserte erfaringen, fremstår Henning som en utrolig dyktig lydmann med høyt kunnskapsnivå i forhold til alt teknisk utstyr og opptaksteknikker. Av de ansatte på høyskolen er Henning i særklasse når det gjelder en slik kunnskap. Henning er også til enhver tid oppdatert på nyvinninger innefor så dynamiske fagfelt som lydopptak og lydbearbeiding er. I tillegg til dette er Henning en "stayer" som ikke gir seg når dagene blir lange, og en utsøkt person å jobbe med."
Morten Qvenild, pianist kjent ifra bl.a. Jaga Jazzist, Shining og National Bank
Les hva Helge Lien sier på neste side!
 
 
Kontoradresse:
Norbygata 17, 0187 Oslo
Tlf: 99 27 64 12
Besøksadresse:
Østensjøveien 9, 0661 Oslo
Fax: 411 900 12
Klikk her for veibeskrivelse Info og booking: henning@skrekkogskru.com